5 tips til engasjerende innhold

5 tips til engasjerende innhold

 1. Svar på spørsmål
  Ja, en klassiker må alltids med. Men den er viktig og. Hva lurer kundene dine på? Eventuelt hva spør den potensielle kundegruppen etter på det store internettet? Kanskje har du en app hvor det stilles spørsmål? Eller finnes det en gruppe på facebook om noe som du også driver med. Let og du skal finne - relevante spørsmål.

  Svar på dette i korte poster på Facebook, mikroblogg-innlegg på LinkedIn, hjemmeside eller på Instagram stories (eller alle sammen).

 2. Lag en presentasjon
  Om du skulle hatt en inspirerende foredrag en gang, hva skulle det stått på dine power-point slides? Lag den og del den på LinkedIn slideshare.

 3. DIY
  Lær hvordan kundene dine kan bli bedre på noe dere er gode på. Del en oppskrift på hvordan de går frem. Del på relevante plattformer.

 4. Tilbud
  Ja et godt gammeldags tilbud fungerer enda, gjør det ikke? Vi liker å få en spesielt god deal. Sett ned prisen en periode, kanskje passer det med enten en sesong- eller helgekampanje?

 5. Del fremgang
  Kommet noe nytt under solen siden sist? Oppdatering av tjenesten du leverer? Enklere å bestille? Fått med en partner. Del den hyggelige nyheten.


Evergreen content

Evergreen content