5 reiseblogger med godt innhold

5 reiseblogger med godt innhold

I read, I travel, I become
— Derek Walcott


Godt innhold er noe man kontinuerlig må jobbe med. For å dele litt inspirasjon viser vi månedlig til websider/blogger som gjør en god jobb på dette området.

Reiser er et av områdene det gjøres mest søk etter på nettet. Blant annet for å finne informasjon om transport, overnatting, restaurantbesøk og opplevelser. Her har du en uhøytidelig og relativt subjektiv topp 5 – liste over reiseblogger det er vel verdt å ta en titt på. Kriteriene de er dømt etter er relevans, nylige oppdateringer, brukervennlighet og utseendet.

1. 12 hours net  
For å gjøre det enklere har denne duoen bak 12 hours net laget en reiseplanlegger som går over 12 timer i hver by. Med forslag til hva du kan gjøre fra du står opp til du legger deg. Det er fokus på litt bortgjemte steder, design og kunst.
- Sjekk ut om du er opptatt av kunst, design og mote.

Godt innhold og estetisk layout


2.  Nomadic Matt, nomaden har reist rundt i verden siden 2004. Dette er en mer klassisk backpackerblogg. Han viser deg hvordan man kan reise på budsjett og deler mer enn gjerne sine personlige erfaringer. Bloggen er fulgt av 600 000 mennesker. 
- Sjekk ut om du trenger reiseinspirasjon… du kommer til å få lyst til å reise – alene.

Lysten til å pakke ryggsekken og utforske verden ble sterk etter møtet med Matt.


3. Melting butter: Hoteller, restauranter, museumer, barer osv. Her  har du en bred guide til storbyer over hele verden. En dame har samlet tips fra kuratorer med god smak. Siden ser dessuten svært appetittlig ut også.
- Sjekk ut om du skal til en storby.

Et bredt utvalg av byer fra Europa, Asia, Australia og Amerika. 


4. The Travelling Light: Poetisk skrevet om små og store og noen ganger ganske så bortgjemte opplevelser, fra steder over hele verden. Les for eksempel om healeren i Bali.  Det er en australier ved navn Kate, som reiser, skriver, intervjuer, og tar bildene. Hun har god estetisk sans.
- Sjekk ut om du liker utradisjonelle opplevelser på reisen.  

Rens ut gamle følelser...


5. And North: Tips til steder du kanskje ikke ville tenkt på om du reiser til New York og området rundt. Tekstene er gode, med et journalistisk preg. Skribentene tester selv ut det de anbefaler. De forteller historien bak og deler med glede.
- Sjekk ut om du har god tid i New York og området rundt.

Vann i munn...

Har du noen reiseblogger du følger? Del gjerne under.

God sommer!
 

Kilder: 
http://fathomaway.com 
http://www.huffingtonpost.com

De beste bloggtipsene

De beste bloggtipsene

Hvem skal drifte de sosiale kanalene i sommer?

Hvem skal drifte de sosiale kanalene i sommer?